1. Who was the first man to climb Mount Everest twice?
    Answer: Nawang Gombu (1965)


  2. Who was the first man to win Nobel Prize for Physics?
    Answer: WK Roentgen (Germany)


  3. Who was the first man to win Nobel Prize for Chemistry?
    Answer: JH Wenthoff (Holland)


  4. Who was the first man win Nobel Prize for Medicine?
    Answer: AE Von Behring (Germany)


  5. Who was the first person to sail around the world?
    Answer: Ferdinand Magellan


  6. Who was the first American President to visit India?
    Answer: Dwight David Eisenhower


  7. Who was the first man to go into space?
    Answer: Major Yuri Gagrin


  8. Who was the first Secretary General of United Nations?
    Answer: Trygve Lie (Norway)


  9. Who was the first European to visit China?
    Answer: Marco Polo


  10. Who was the first man to draw the map of earth?
    Answer: Anexemander