1. Who was the first woman President of a country?
    Answer: Maria Estela Peron (Argentina)
  2. Who was the first woman Prime Minister of England?
    Answer:  Margaret Thatcher
  3. Who was the first woman Prime Minister of any Muslim Country?
    Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)
  4. Who was the first woman Cosmonaut in space?
    Answer: Valentina Tereshkova (USSR)
  5. Who was the first woman to reach north pole?
    Answer: Ms Fran
  6. Who was the first woman to reach Antartica?
    Answer: Caroline Michaelson
  7. Who was the first woman to climb Mount Everest?
    Answer: Junko Tabei
  8. Who was the first woman in the world to cross the Strait of Gibraltar?
    Answer: Arti Pradhan (India)